Produk

Mesin Gergaji Daging Kab

Katrangan singkat:

304 Bahan Stainless Steel

Babagan mesin bone saw, kita duwe sawetara model, kayata 260 meja, 260 jinis vertikal, 300, 370, 350, 400, 500, 600

Mesin Gergaji Daging Mesin Pemotong Daging


Detail Produk

Tag produk

Pambuka:

1.Fuselage, casters, lan bagean liyane sing dituku saka 304 stainless steel kanggo nyukupi syarat industri pangan;

2. Ngalih lawang ndhuwur lan ngisor nggunakake switch Hall, sing nggunakake prinsip induksi magnetik tinimbang prinsip deteksi logam sing digunakake dening switch jarak tradisional.

3. Ngapikake kinerja safety;agul-agul saw diimpor, kinerja banget, cetha, awet, regulasi kacepetan langkah-kurang, akselerasi S-kurva nalika miwiti, nggunakake regulasi kacepetan konversi frekuensi nalika miwiti, agul-agul saw roto-roto ditekan kanggo mesthekake urip layanan.

4. Nalika inverter mandheg, inverter ngasilake arus rem mbalikke, rem linear, lan mandheg sajrone 1-2 detik, panggunaan aman lan efisiensi saya apik.

5.Tension saka agul-agul saw dikontrol dening spring gas, kang tansah tension lan deformasi saka agul-agul saw konsisten sak proses nglereni, lan nglereni stabil.

6. Awak desain anti banyu, tingkat pangayoman IP65.Kacepetan bilah gergaji bisa diatur miturut bahan pemotong sing beda kanggo ndawakake umur layanan bilah gergaji.

Informasi liyane:

Babagan mesin bone saw, kita duwe sawetara model, kayata 260 meja, 260 jinis vertikal, 300, 370, 350, 400, 500, 600.

Fungsi standar, 1) arah operasi 2) push tangan 3) piring mburi

Fungsi Opsional, 1) pangaturan cilik 2) mandheg darurat 3) meja geser

Fitur Teknis:

jeneng
Mesin Gergaji Daging Mesin Pemotong Daging
ukuran
720 * 560 * 1420 mm
daya
1,1 kw
jembaré nglereni
220 mm
Dhuwur nglereni
260 mm
Saw blade kacepetan
18m/s
Spesifikasi Saw Blade
2087*16*0.56*4T

Gambar rinci:

未命名_副本6

 




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan