Produk

Mesin pengering sepatu bot / mesin pengering sarung tangan tinju

Katrangan singkat:

Kabeh mesin digawe saka stainless steel SUS304, Kanthi penggemar kacepetan dhuwur lan modul pemanasan suhu konstan.

Desain rak boot khusus, gampang kanggo nyimpen macem-macem wujud sepatu, sepatu, lsp;Rak duwe macem-macem bukaan kanggo nyadari pangatusan sepatu kerja sing komprehensif lan seragam.

Kontroler multi-fungsi kanggo entuk pangatusan wektu klompok lan ngontrol generasi ozon.


Detail Produk

Tag produk

Kabeh mesin digawe saka stainless steel SUS304, Kanthi penggemar kacepetan dhuwur lan modul pemanasan suhu konstan.

Desain rak boot khusus, gampang kanggo nyimpen macem-macem wujud sepatu, sepatu, lsp;Rak duwe macem-macem bukaan kanggo nyadari pangatusan sepatu kerja sing komprehensif lan seragam.

Kontroler multi-fungsi kanggo entuk pangatusan wektu klompok lan ngontrol generasi ozon.

Kontroler nyadari fungsi boots pemanasan luwih dhisik, supaya karyawan bisa dadi luwih anget nalika nganggo.

Disinfeksi ozon bisa èfèktif sterilize lan nyegah breeding bakteri, èfèktif mbusak ambu ora enak nang boots.

Digunakake akeh ing pangolahan panganan, pawon tengah, peternakan, minuman medis lan industri liyane.

Fitur

Panel kontrol 1.Customized, tata letak ringkes, operasi gampang, bisa nampilake.

2. Saben kutub boot dilengkapi ventilasi udara, sing bisa ditiup liwat sistem pasokan udara sing digawe panas kanggo nyepetake kelembapan ing sepatu bot, supaya ora ana bakteri.

3. Nggunakake kontrol wektu apa peralatan, iku bisa kanthi otomatis miwiti karya miturut wektu nggunakake terpusat pangguna (nalika mati karya), lan nutup peralatan miturut wektu wis disetel.Bisa uga dibukak kanthi manual suhu lan wektu ing wektu sing padha. Ora perlu ngganti baterei, gampang digunakake.

4.Under operasi normal, nyetel wektu kerja tetep, peralatan kanthi otomatis miwiti lan mungkasi, safety lan kesehatan.

Paramèter

Jeneng produk: Pengering Boots
Bahan: 304 stainless steel
Model: BMD-HGSXJ-10
Ukuran produk L836 * W600 * H1640 mm Kapasitas 10 pasang
daya 1KW Bobot resik 34KG
Fitur Kolokasi fleksibel miturut jumlah pangguna
Model: BMD-HGSXJ-20
Ukuran produk L1435 * W600 * H1640 mm Kapasitas 20 pasang
daya 1.1KW Bobot resik 50KG
Fitur Kolokasi fleksibel miturut jumlah pangguna
Model: BMD-HGSXJ-40
Ukuran produk L1435 * W750 * H1897 mm Kapasitas 40 pasang
daya 2.2KW Bobot resik 104KG
Fitur 1. Area lantai cilik, akeh boots pangatusan;
2. Kontrol kapisah ing loro-lorone, panggunaan fleksibel;
Model: BMD-HGSJ-BGS20
Ukuran produk L1360 * W450 * H1720 mm Kapasitas 20 pasang
daya 1.1KW Bobot resik 53KG
Fitur Gantung tembok, tapak cilik;Ing ngisor ora tiba ing lemah, reresik trep, ora kesehatan mati Angle.

Gambar Detail

eeef85bc0558463c3dda219c39ba7e2
628c997141e97c6a2794b2302ef8b3c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan