Pitakonan

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ora, siji set ok.Sampeyan mung kudu tuku miturut kabutuhan.

Apa bisa disesuaikan?

Ya, Umume produk kita bisa disesuaikan.

Apa wektu timbal rata-rata?

Wektu timbal yaiku 15-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.

Tanggal pangiriman tartamtu ana gandhengane karo apa voltase produk disesuaikan, jumlah produk lan jadwal produksi bengkel.

Mangga dipriksa tanggal pangiriman nyata karo salesman miturut kahanan nyata.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

T/T, L/C,

Apa layanan produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing garansi utawa ora, nglayani pelanggan lan ningkatake daya saing perusahaan pelanggan minangka tujuan utama.

Apa angel kanggo nginstal mesin?

Instalasi gumantung ing prodhuk, paling mau relatif prasaja.Kita bakal nyedhiyani instruksi instalasi rinci,diagram sirkuit, video utawa gambar instalasi.Yen perlu,weuga bisa ngirim installers Professionaltositus kanggo nginstal.

Kepiye cara entuk katalog perusahaan lan informasi produk?

Hubungi kita liwat sembarang cara kontak ingkitasitus web.