Kabar

Aplikasi produk

  • baris nyembelih

    BOMMACH nyedhiyakake solusi sakabèhé kanggo nyembelih, deboning lan trimming babi, sapi, wedhus lan unggas miturut kabutuhan pelanggan sing ora diwenehake, ngarahake kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka pelanggan sing beda-beda.BOMMch fokus ing desain otomatis pemotongan lan pemotongan ...
    Waca liyane
  • Garis pangolahan kentang

    Kentang minangka sayuran sing dipangan ing saindenging jagad kanthi macem-macem panggunaan lan pangolahan penting banget amarga yen proses produksi ora ditangani kanthi bener, kualitas produk bakal mudhun.Bommach bisa ngembangake solusi sing digawe khusus kanggo para pelanggan lan gelem ngrungokake lan ngerti ...
    Waca liyane
  • Aplikasi lini produksi salad

    Baris produksi salad Bomaach lan baris produksi pangolahan sayuran godhong ngetutake standar kualitas sing paling ketat kanggo njamin kualitas produksi lan pangolahan, supaya para pelanggan bisa entuk sayuran ijo sing paling resik lan paling aman, kabeh baris produksi dilengkapi . ..
    Waca liyane
  • Aplikasi sistem pembersihan industri

    Sistem reresik industri Bommach utamane digunakake ing bengkel pangolahan panganan, kalebu baking, produk banyu, nyembelih lan klamben, bengkel medis lan liyane.Fungsi utama yaiku ngrampungake reresik lan disinfeksi tangan personel sing mlebu bengkel lan ...
    Waca liyane