Kabar

Aplikasi sistem pembersihan industri

Sistem reresik industri Bommach utamane digunakake ing bengkel pangolahan panganan, kalebu baking, produk banyu, nyembelih lan klamben, bengkel medis lan liyane.Fungsi utama yaiku ngrampungake reresik lan disinfeksi tangan personel sing mlebu bengkel lan ngresiki lan disinfeksi sepatu banyu.
Ing sistem ganti bengkel tradisional, blumbang cuci tangan sing kapisah digunakake, lan sepatu banyu dicuci nganggo blumbang tradisional.Masalah utama yaiku langkah-langkah efektif ora bisa digunakake kanggo mesthekake yen personel kudu operate miturut kabeh prosedur.Personil nggawa bakteri utawa rereged menyang bengkel, saengga mengaruhi keamanan panganan.
Sistem manajemen proses sing diadopsi dening sistem reresik industri Bommach ngetrapake langkah-langkah pemantauan ing saben langkah kanggo mesthekake yen personel ngrampungake prosedur reresik lan disinfeksi sing ditemtokake sesuai karo proses sing ditemtokake lan wektu sing ditemtokake.Yen proses ora rampung, sistem kontrol akses final ora bakal mlebu.
Sistem reresik industri Bommach nganggo peralatan siji-mandeg, kanthi fungsi intensif, lan peralatan kasebut njupuk papan sing kurang, sing bisa ngirit papan luwih akeh kanggo kita.
Stasiun reresik industri Bommach bisa modularize peralatan perakitan miturut wilayah beda lan lokakarya beda, lan luwih cocok kanggo skenario beda.


Wektu kirim: Mei-18-2022