Kabar

Warta Bisnis

  • Babagan Disinfektan

    1. Kanthi ngerti pentinge presisi lan ngatur disinfeksi ing nyegah lan ngontrol epidemi Disinfeksi minangka sarana penting kanggo ngetrapake "wong, barang, lan lingkungan" lan langkah-langkah pencegahan, lan kanthi akurat lan standarisasi implementasine ...
    Waca liyane
  • Aja nggawe karesikan cuci tangan minangka pilihan-iku minangka langkah sing kudu ditindakake nalika mlebu bengkel panganan!

    Aturan kanggo ngumbah tangan dipasang ing saben lawang ing dalan menyang toko produksi, diterangake sacara ekstensif ing manual personel lan diwenehi katrangan kanthi jero sajrone induksi buruh anyar.Wadhah cuci uga wis siyap lan ngenteni nganggo pompa sabun, pengering utawa tisu lan disinfektan.
    Waca liyane
  • Pabrik panganan (personel ngarep) standar reresik lan disinfeksi

    I. Syarat-syarat sandhangan kerja 1. Sandhangan kerja lan topi kerja umume digawe saka putih, sing bisa dipisah utawa digabung.Wilayah mentah lan area masak dibedakake kanthi macem-macem warna sandhangan kerja (sampeyan uga bisa nggunakake p...
    Waca liyane
  • Babagan pangolahan sayuran umum

    Babagan pangolahan sayuran umum

    Teknologi pangolahan sayuran sing beda nggunakake teknologi pangolahan sing beda.Kita ngringkes sawetara teknologi pangolahan lan bareng karo sampeyan miturut macem-macem jinis sayuran.Bawang Putih Dehidrasi...
    Waca liyane