Kaluwihan Kita

  • Sapa Kita

    Sapa Kita

    Bomeida setya nyedhiyakake layanan siji-mandeg kayata konsultasi teknis, desain skema lan konfigurasi peralatan ...
  • Visi Perusahaan

    Visi Perusahaan

    Meksa nyedhiyakake para pelanggan kanthi peralatan pangolahan panganan sing cerdas, efisien, aman, prasaja lan praktis, lan ngladeni kanggo ...
  • Apa We Do

    Apa We Do

    Produk Bomeida nutupi kabeh rantai industri panganan, saka reresik lan disinfeksi tanduran pangan, pangolahan bahan mentah (kalebu ...
  • Apa Pilih Kita

    Apa Pilih Kita

    Kita tansah netepi filosofi bisnis "basis integritas, layanan antusias", terus nggawe produk lan layanan sing luwih terkenal kanggo ...

Babagan awake dhewe

Layanan siji-mandeg kayata konsultasi teknis, desain skema lan konfigurasi peralatan kanggo perusahaan pangolahan panganan global.

Pelanggan kita

merek-1
merek-3
merek-7
merek-8
merek-6
merek-4
merek-2
merek-5