Produk

304 mesin cuci peti stainless steel lan pengering peti opsional

Katrangan singkat:

Kabeh peralatan nganggo produk baja tahan karat SUS304, nyetel reresik banyu panas lan adhem dadi siji, bisa ngganti operasi reresik manual tradisional, kanggo nyukupi kabutuhan perusahaan panganan sing akeh reresik kothak turnover.Mesin reresik basket revolving / mesin cuci kothak nduweni kinerja sing bisa dipercaya.Operasi sing lancar, instalasi lan pangopènan sing prasaja, kanthi efisiensi produksi sing dhuwur, efek reresik sing apik, konsumsi energi sing sithik, umur layanan sing dawa lan karakteristik liyane.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. panggunaan penjadwalan motor konversi frekuensi, kanggo nyukupi syarat reresik kothak volume produksi sing beda.

2. reresik nozzle telung dimensi struktur instalasi kothak, reresik banyu kadhemen lan panas, reresik luwih sak tenane.

3. Tingkat tank banyu lan suhu banyu nganggo desain kontrol otomatis, supaya konsumsi energi wis suda kanggo minimal.

4. Desain trek pindho unik ndadekake kothak turnover mlaku luwih lancar.5, bagean utama cangkang bisa dibusak, gampang pangopènan.

Aplikasi

Peralatan cocok kanggo daging, produk banyu, sayuran lan jinis liyane saka Enterprises Processing pangan kothak turnover (piring) reresik, sterilization.

Parameter rong tahap reresik

Item Unit Spesifikasi
Badan piranti Kapasitas reresik /h 350~600
kacepetan Conveyor m/min 4.9~8 Bisa diatur
Ukuran peti maksimum mm 650*350
Ukuran produk mm 3600*1700*1600
Nomer tank 2
Pembersihan multi-tahap —— reresik utama, Pre-cleaning, reresik banyu
Siklus banyu —— Pembersihan banyu-pembersihan utama - pra-pembersihan (overflow)
Tegangan —— 3 PH
daya KW 13.37

Parameter Telung Tahap Reresik

Item Unit Spesifikasi
Badan piranti Kapasitas reresik /h 600~1000
kacepetan Conveyor m/min 7.5~11.3

Bisa diatur

Ukuran peti maksimum mm 650*350
Ukuran produk mm 4800*1700*1600
Nomer tank 3
Pembersihan multi-tahap —— Pre-cleaning, reresik utama, rinsing, reresik banyu
Siklus banyu —— Reresik banyu - mbilas - reresik utama
Tegangan —— 3 PH
daya KW 17.57

Parameter Parameter Pengering Udara sing Bisa Dikonfigurasi

Item Unit Spesifikasi
 

 

 

 

 

Badan piranti

Udara garing Potongan / h 500~900
kacepetan transfer m / min 7.5~11.3
Ukuran garing maksimal (W * H) mm 650*300
Ukuran piranti (dawa * jembaré * dhuwur) mm 2300*1000*1600
Kipas sentrifugal tekanan dhuwur Kw 5.5*2
motor Kw 0.37
sumber daya —— Sistem telung fase limang kabel 3PH
Total daya Kw 11.37
rante —— rantai baja tahan karat

Gambar Detail

Mesin ngumbah peti-2
Mesin ngumbah peti-1
Mesin cuci peti-(3)
Mesin cuci peti-(5)
Mesin cuci peti-(4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan