Produk

Mesin cuci boots full fungsi

Katrangan singkat:

Mesin cuci sepatu bot iki kanthi fungsi lengkap, kalebu cuci tangan, pangatusan tangan, disinfeksi tangan, reresik ndhuwur sepatu bot, reresik sol sepatu, disinfeksi sol sepatu, kontrol akses lan fungsi liwat bali. Fungsional lan praktis.Ngirit papan kanggo pelanggan.Kinerja biaya sakabèhé dhuwur banget.

Mesin cuci boot tipe saluran kita, karyawan bisa mlebu terus, ngirit wektu. Kanthi tombol langsung mbalikke, bisa ngirit ruang.


Detail Produk

Tag produk

Mesin cuci sepatu bot iki kanthi fungsi lengkap, kalebu cuci tangan, pangatusan tangan, disinfeksi tangan, reresik ndhuwur sepatu bot, reresik sol sepatu, disinfeksi sol sepatu, kontrol akses lan fungsi liwat bali. Fungsional lan praktis.Ngirit papan kanggo pelanggan.Kinerja biaya sakabèhé dhuwur banget.

Mesin cuci boot tipe saluran kita, karyawan bisa mlebu terus, ngirit wektu. Kanthi tombol langsung mbalikke, bisa ngirit ruang.

Kabeh prosedur ana hubungane, mung ngrampungake kabeh prosedur, kontrol akses bakal dibukak.Memenuhi syarat kebersihan bengkel.

Kajaba iku, disassembly roller kita trep banget, ora perlu nggunakake alat, supaya pangopènan saben dina lan reresik dadi gampang, ora gampang kanggo nglumpukake rereget.Struktur pembongkaran cepet lan perakitan cepet uga selaras karo standar audit kebersihan bengkel.

Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem mesin cuci sepatu bot model kanggo pilihan sampeyan lan uga nyedhiyakake layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Fitur

1.304 stainless steel, desain sing nggabungake standar industri lan kebersihan;

2.Integrated karo ngumbah tangan, pangatusan, disinfeksi, reresik lan disinfeksi sloes lan boots, lan kontrol akses mung bisa dibukak sawise kabeh prosedur rampung, saéngga njamin kesehatan lan safety;

3. Kanthi tombol langsung mbalikke, sampeyan bisa menet tombol langsung mbalikke nalika sampeyan metu, lan metu ing siji, ora perlu kanggo nyetel saluran metu dhewe.

4.Photoelectric induksi miwiti lan mandheg kanthi otomatis, peralatan bakal diwiwiti kanthi otomatis nalika ora ana sing ngliwati 30 detik sawise personel liwati, supaya bisa ngirit listrik.

5. Kanthi tombol mandeg darurat, kanggo nyegah kacilakan nyebabake karusakan sing ora perlu kanggo wong lan peralatan.

6.Peralatan anyar yaiku peralatan karo flowmeter turbin kanthi otomatis ndeteksi tingkat aliran banyu lan ngontrol frekuensi pompa pulsa, supaya bisa ngontrol proporsi cairan campuran lan njamin efek disinfeksi.

7. Kanthi meter Cairan kanggo ndeteksi lokasi disinfektan, teks disply kanggo ngelingake nambah Cairan nalika disinfectant punika boten cecek;

8. Bisa pass terus-terusan, sing njamin efisiensi liwat;

9.Roll bisa disassembled tanpa alat kanggo gampang reresik lan pangopènan;

10.Dasar luwes ing ngisor kanggo mesthekake operasi stabil saka peralatan.

Aplikasi

Mesin cuci sepatu bot minangka sistem distribusi reresik tangan industri, sing utamane digunakake kanggo industri panganan lan omben-omben kanggo ngontrol kebersihan lan keamanan pribadi, lan menehi jaminan keamanan paling gedhe kanggo manajemen keamanan panganan.

Paramèter

jeneng produk Mesin cuci sepatu bot Ukuran produk 2570 * 1190 * 1630 mm
Tegangan Customized daya 2,7 KW
Bahan 304 stainless steel kekandelan 2,0 mm
Jinis Induksi otomatis Paket plywood
Fungsi Cuci tangan, pangatusan, disinfeksi; ngumbah sepatu bot, disinfeksi; reresik ndhuwur sepatu bot; kontrol akses; tombol mundur;

Fungsi

微信图片_20220227095802
微信图片_20211226164358

Gambar Detail

Boots-mesin-mesin-full-fungsi-3
微信图片_202105220943489
微信图片_202105220943487
Boots-mesin-mesin-full-fungsi-(12)
Boots-mesin-full-fungsi-(8)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan