Kabar

baris nyembelih

BOMMACH nyedhiyakake solusi sakabèhé kanggo nyembelih, deboning lan trimming babi, sapi, wedhus lan unggas miturut kabutuhan pelanggan sing ora diwenehake, ngarahake kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka pelanggan sing beda-beda.

BOMMch fokus ing desain otomatis nyembelih lan nglereni peralatan, nyuda tenaga kerja, nyuda biaya tenaga kerja kanggo perusahaan, lan duwe inovasi ing pirang-pirang aspek kayata kontrol kebersihan, hemat energi lan traceability.

Peralatan BOmmach ngrancang program penyembelihan miturut syarat kesejahteraan kewan asing kanggo njamin keamanan pangolahan panganan.

Peralatan Bommach nduweni kinerja mlaku sing apik, lan bisa ningkatake kinerja peralatan kanthi terus-terusan ngoptimalake struktur peralatan, tujuane supaya peralatan kasebut duwe wektu mlaku maneh.

Solusi nyembelih Bommach wiwit saka nyiapake kanggo nyembelih, peralatan sing dibutuhake kanggo nyembelih, cara nyembelih kewan, cara nyembelih getih,

Carane kulit kewan, mbukak carcass, Cut carcass, Cut daging sapi, carane Pack, beku lan ngreksa solusi lengkap, saben link liwat komunikasi bola-bali lan nliti karo pelanggan kanggo ngramu solusi paling cocok kanggo pelanggan.

Ruang lingkup aplikasi peralatan Bommach kalebu babi, sapi, wedhus lan unggas.


Wektu kirim: Mei-18-2022