Produk

Mesin cuci peti plastik

  • 304 mesin cuci peti stainless steel lan pengering peti opsional

    304 mesin cuci peti stainless steel lan pengering peti opsional

    Kabeh peralatan nganggo produk baja tahan karat SUS304, nyetel reresik banyu panas lan adhem dadi siji, bisa ngganti operasi reresik manual tradisional, kanggo nyukupi kabutuhan perusahaan panganan sing akeh reresik kothak turnover.Mesin reresik basket revolving / mesin cuci kothak nduweni kinerja sing bisa dipercaya.Operasi sing lancar, instalasi lan pangopènan sing prasaja, kanthi efisiensi produksi sing dhuwur, efek reresik sing apik, konsumsi energi sing sithik, umur layanan sing dawa lan karakteristik liyane.