Kabar

Aplikasi lini produksi salad

Lini produksi salad Bomaach lan jalur produksi pangolahan sayuran godhong ngetutake standar kualitas sing paling ketat kanggo njamin kualitas produksi lan pangolahan, supaya para pelanggan bisa entuk sayuran ijo sing paling resik lan paling aman, kabeh baris produksi dilengkapi paling akeh. peralatan pangolahan sayur-sayuran sing efisien, kalebu saka nglereni, ngumbah, pangatusan, ngurutake lan kemasan minangka link sing bisa ngolah sayuran ijo kalebu selada, kubis, bayem, seledri, lsp.

Garis produksi salad Bommach disesuaikan miturut kabutuhan produksi pelanggan.Output saka 300KG / jam kanggo 3000KG / jam.Kita bisa nyedhiyakake bengkel pangolahan sayur-sayuran cilik, lan uga bisa nyedhiyakake papan ekspansi kanggo entuk efisiensi produksi sing luwih gedhe.Tujuane kanggo nyedhiyakake peralatan otomatisasi opsional lan lengkap lan solusi lengkap kanggo para pelanggan.

Kita nggunakake garis produksi salad Bommach kanggo pengalaman sing luwih sugih.Kita wis entuk pengalaman sing luwih praktis liwat operasi lapangan saka pelanggan sing beda-beda, sing ngidini kita menehi saran sing luwih layak kanggo pelanggan.


Wektu kirim: Mei-18-2022