Kabar

Garis pangolahan kentang

Kentang minangka sayuran sing dipangan ing saindenging jagad kanthi macem-macem panggunaan lan pangolahan penting banget amarga yen proses produksi ora ditangani kanthi bener, kualitas produk bakal mudhun.

Bommach bisa ngembangake solusi sing digawe khusus kanggo pelanggan lan gelem ngrungokake lan ngerti kekarepan pelanggan, sing ndadekake proses kerjasama luwih harmonis.

Garis kentang Bommach kasusun saka pirang-pirang segmen kanthi luwih gedhe, saben duwe fungsi dhewe.Jumlah pranala ing baris Processing Bommach gumantung ing customer, lan kita Ngatur miturut kabutuhan produksi beda lan kabutuhan customer.

Aspek utama lini produksi kentang Bomamch kalebu:

1. Sistem reresik lan peeling kentang: Amarga saben pelanggan duwe kabutuhan lan output sing beda, kita nggunakake peralatan reresik lan peeling kentang sing beda ing proses pangolahan kentang.Kanggo pawon lan tetanduran pangolahan cilik, kita nggunakake 9 rollers Iki jenis peralatan gampang kanggo operate, lan kapasitas produksi bisa cocog garis produksi relatif cilik;kanggo garis produksi gedhe, kita nggunakake mesin reresik lan peeling sing terus-terusan, sing nduweni output dhuwur, otomatisasi sing dhuwur, lan bisa nyukupi kabutuhan throughput gedhe.kabutuhan produksi.

2. Peralatan nglereni kentang: Kita nggunakake peralatan nglereni rong dimensi lan telung dimensi, lan nggunakake konfigurasi peralatan sing beda-beda miturut jumlah potong sing beda kanggo cocog karo operasi kabeh baris produksi.

3. Rong fungsi reresik kanggo kentang, amarga kentang ngemot akeh pati, pati lan impurities kudu dibusak sak proses reresik, supaya kita milih loro reresik.

Produk pungkasan Bommach kanthi alami nemtokake cara pambangunan garis pangolahan kentang.Kita duwe set lengkap peralatan baris produksi kanggo pangolahan kentang, nanging kabeh konfigurasi peralatan kudu cukup diatur miturut kabutuhan customer kanggo entuk solusi sing paling apik, supaya kita ana ing proses komunikasi.Kanggo nggunakake, perlu kanggo ngenali kepinginan lan kabutuhan pelanggan, banjur kerja sama karo departemen teknik lan R&D kanggo ngramu solusi pangolahan sing paling apik.


Wektu kirim: Mei-18-2022