Kabar

Tren pangembangan lan status quo mesin pangolahan daging

sing penting

Nganyarke mesin pangolahan daging minangka jaminan penting kanggo pangembangan industri daging.Ing pertengahan 1980-an, mantan Kementrian Perdagangan wiwit ngimpor peralatan pangolahan daging saka Eropa kanggo nambah teknologi pangolahan daging ing negaraku.
pangolahan daging

Kanthi pangembangan industri panganan daging, proporsi pangolahan jero daging saya tambah, lan pabrik pangolahan daging anyar uga muncul.Perusahaan kasebut kudu nandur modal akeh peralatan pangolahan.Kajaba iku, akeh peralatan manca sing dituku ing taun 1980-an lan 1990-an wis dadi lungse lan kudu dianyari.Mula, panjaluk mesin pangolahan daging ing pasar domestik bakal terus mundhak.Saiki, peralatan utama sing digunakake dening 50 perusahaan pangolahan daging domestik paling dhuwur kabeh diimpor.Kanthi paningkatan kualitas produk ing industri manufaktur mesin daging domestik, perusahaan kasebut bakal nggunakake mesin daging domestik, lan panjaluke akeh banget..Ing sisih liya, akeh peralatan sing diimpor dadi beban sing abot kanggo perusahaan pangolahan daging.Amarga investasi ing aset tetep gedhe banget, bakal mengaruhi biaya produk daging, nggawe perusahaan ora kompetitif ing dodolan.Wis akeh manufaktur domestik sing ngenalake peralatan sing luwih larang, nanging amarga ora bisa dicerna, perusahaan kasebut mudhun lan ditutup.Sawetara manufaktur sing isih operasi uga ora duwe bathi babar pisan amarga biaya panyusutan aset tetep sing dhuwur.Nyatane, perusahaan pangolahan daging ora mesthi pengin ngimpor peralatan saka luar negeri.Yen produk sing disedhiyakake dening industri mesin pangolahan daging bisa tekan tingkat sing padha ing luar negeri, aku yakin manawa bakal menehi prioritas kanggo tuku saka China.
daging-pro

Mesin pangolahan daging Eropa paling maju ing donya, nanging kanthi apresiasi euro lan perbaikan status internasional "Made in China", luwih akeh pengusaha manca wiwit kasengsem ing peralatan negara kita.Sanajan peralatan pangolahan daging kita ora maju, nanging isih bisa narik akeh pedagang saka negara-negara sing durung berkembang amarga kinerja lan kualitas sing luwih apik, lan regane murah.Mesthine produk kita mlebu pasar internasional.Nanging kita uga kudu ngelingake industri pangolahan daging lan manufaktur negaraku sing kita makili "Made in China", lan kita ora mung tanggung jawab kanggo perusahaan kasebut, nanging uga kanggo negara kasebut.Akeh produk kita wis entuk reputasi ala ing arena internasional.Alesan utama yaiku industri domestik wis ngedhunake rega lan manufaktur sing kurang apik, sing pungkasane ngrusak ekspor kabeh industri.Ing rong taun kepungkur, akeh pedagang manca sing tuku peralatan pangolahan daging ing negaraku, lan jumlah pabrikan mesin daging kanggo ekspor ing negaraku uga saya mundhak.

sing penting daging

Nggoleki pangembangan mesin pangolahan daging, prestasi sing luar biasa.Saklawasé 200 pabrik manufaktur ing negaraku bisa ngasilake luwih saka 90% peralatan pangolahan daging, nyakup meh kabeh lapangan pangolahan kayata nyembelih, nglereni, produk daging, nyiapake panganan, lan panggunaan lengkap, lan peralatan sing diprodhuksi wis wiwit nyedhaki produk manca sing padha. .Contone: mesin chopping, mesin injeksi banyu uyah, mesin enema vakum, mesin kemasan vakum terus-terusan, mesin penggorengan, lan liya-liyane. Peralatan kasebut nduweni peran gedhe ing industri daging China, ningkatake pangembangan industri daging.Saliyane dodolan domestik, akeh perusahaan sing wiwit ngembangake pasar jaban rangkah lan mboko sithik nggabungake standar internasional.Nanging, kita ora bisa marem mung amarga peralatan kita wis digunakake utawa sawetara peralatan kita wis diekspor.Nyatane, produk kita isih adoh saka tingkat lanjut ing Eropa lan Amerika Serikat.Iki minangka industri manufaktur mesin pangolahan daging sing kudu dibenerake.Kasunyatan sing bener.


Wektu kirim: Mei-16-2022