Produk

Mesin cuci boot

  • Mesin cuci sepatu bot tangan

    Mesin cuci sepatu bot tangan

    Sikat piring njero digunakake kanggo ngumbah bagian ngisor boot, lan sikat tangan digunakake kanggo nyemprotake sepatu bot.

  • Mesin cuci boots full fungsi

    Mesin cuci boots full fungsi

    Mesin cuci sepatu bot iki kanthi fungsi lengkap, kalebu cuci tangan, pangatusan tangan, disinfeksi tangan, reresik ndhuwur sepatu bot, reresik sol sepatu, disinfeksi sol sepatu, kontrol akses lan fungsi liwat bali. Fungsional lan praktis.Ngirit papan kanggo pelanggan.Kinerja biaya sakabèhé dhuwur banget.

    Mesin cuci boot tipe saluran kita, karyawan bisa mlebu terus, ngirit wektu. Kanthi tombol langsung mbalikke, bisa ngirit ruang.

  • Boots induksi otomatis mesin cuci tunggal

    Boots induksi otomatis mesin cuci tunggal

    Mesin cuci sepatu bot iki digunakake kanggo ngresiki sepatu bot ing pabrik panganan, rumah jagal, pawon tengah lan liya-liyane.

    Mesin cuci boot jinis saluran kita, karyawan bisa mlebu terus, ngirit wektu.

  • Mesin cuci sepatu bot siji-mandeg kanggo mlebu menyang wilayah sing resik

    Mesin cuci sepatu bot siji-mandeg kanggo mlebu menyang wilayah sing resik

    Mesin cuci sepatu bot siji-mandeg iki kalebu cuci tanganeh,pangatusanlandisinfeksi;reresik sol sepatu, kontrol akses.Kanthifungsi reverse pass through,cocog kanggo panggonan karo papan cilik.Kanthi fungsional lan praktis.Kinerja biaya sakabèhé dhuwur banget.

    Ingmesin cuci boot jinis saluran,buruhbisa mlebu terus, irit wektu.Sampeyan bisa milih arep sandblast utawa ora miturut syarat sampeyan.