Produk

Pancuran hawa

  • Pancuran Udara Pintu Otomatis

    Pancuran Udara Pintu Otomatis

    Kamar padusan udara nganggo bentuk aliran udara jet.Penggemar centrifugal meksa udhara sing disaring dening pra-filter ing kothak tekanan negatif menyang kothak tekanan statis, banjur hawa resik sing ditiup dening nozzle udhara ngliwati area kerja kanthi kecepatan angin tartamtu.Partikel bledug lan partikel biologi saka wong lan obyek dicopot, supaya bisa nggayuh tujuan reresik.